Danube Bloggers Meet- Ed. I, martie

Pe 7 martie a avut loc pentru prima dată evenimentul Danube Bloggers Meet în Galați, moment în care mai multe bloggerițe din Galați, Brăila și nu numai ne-am întâlnit în cadrul restaurantului Gamberetti Galați unde am avut un etaj doar pentru noi!

Organizarea evenimentului- Danube Bloggers Meet- ed I, martie

Acest eveniment a avut loc datorită Paulei Caraman, Cătălinei Coman, Ramonei Gheorghe și Cristinei Bărbieru. Le mulțumesc încă o dată pe această cale și țin să menționez că a fost un eveniment foarte reușit! De asemenea, le urez succes în crearea următoarelor evenimente! De asemenea, Adriana Ivan a fost alături de noi și a creat afișul pentru eveniment, efort pentru care merită toate aprecierile!

Este evident faptul că fetele au avut foarte mult de treabă, au făcut față cu brio tuturor problemelor apărute pe parcurs, ba mai mult le-au rezolvat și totul s-a finalizat într-un eveniment de succes cu 52 de sponsori.

Gamberetti Galați- locul perfect pentru un eveniment

Nu mai fusesem niciodată aici deși era la doi pași de mine. Trebuie să recunosc că arată foarte bine și că m-a uimit calitatea produselor servite. Am ales să testez un pui cu sos de ciuperci și orez turcesc, care a avut un gust mai bun decât mă puteam aștepta. Am servit mâncarea alături de un capuccino foarte bun și o răcoritoare. Așa cum am menționat, am avut tot etajul pentru noi și o terasă foarte mare. Am avut ce e drept nevoie și de un spațiu mare, deoarece au fost foarte multe punguțe, iar noi am fost 16, plus câteva invitate.

Întâlnirea cu fetele și invitații

Am avut bucuria să cunosc câteva fete noi și să mă reîntâlnesc cu unele dintre cele pe care le știam. Am socializat, am râs, ne-am bucurat de timpul petrecut împreună și am schimbat păreri .

Am avut parte și de o prezentare a produselor PellAmar din partea Simonei de unde am aflat istoria brandului și am putut testa mai multe produse din fiecare gamă. Am testat și înainte produsele lor, dar acum am pe listă și altele.

Din partea Farmasi am avut 2 stand-uri cu produse de testat și astfel am putut vedea și ce fel sunt alte produse ale brandului.

Cătălina Aron a fost de asemenea alături de noi unde ne-a prezentat câteva date despre munca ei.

 

Sponsori

După cum am zis, am avut 52 de sponsori, incluzând și câteva tombole. Când am văzut câte produse ne așteaptă pe masă nu mi-a venit să cred!

Am avut și bucuria să câștig la 3 tombole- Nomasvello Galați- voucher pentru un tratament la ei și o cremă cu SPF 30, Editura Casa- cărți pentru copii, premiu oferit cuiva care are copii și voucher de 50% la un curs de automachiaj la Aron Cătălina.

Printado, Beauty One, Drag de quilling,Green Lab, Recipiente Cosmetice, LONCOLOR, Nutrivita.ro, Nestlé, Yves Rocher, Jonzac, SaraTremo,Infinite Love, Life Care, Editura RAO, PellAmar Cosmetics, Perspirex, Debonaire, PR Avenue, Pick N Dazzle Romania, Famous Luxury Perfumes, Smart Protection, Farmasi, Nomasvello Braila, Nomasvello Mazepa Galati, Aron Catalina, Narah.ro, Mondelez Romania, Smyk, Sano, Lumea Lavandei, Eladerm, Accessories by Ioana Fodor, Corint Junior, Editura Casa, Libris.ro, Editura ALL, Faunus Plant, Colecții Dulci, Casuta cu flori, Ravensburger Romania, Graveaza Povestea Ta, Doctor Display, Confident, Apidava, Wibo Cosmetics România, VivaNatura, triodeluxe.ro, Grecostevia, Farmec , SaraFlowerDesign, Georgescu Oana, TeaTree

Mulțumim fetelor încă o dată!

 

Posibil să-ți placă și

3 comentarii

  1. Cea mai cool chestie de la Printado.ro este ca iti poti face propriul magazin online de tricouri personalizate. ? Asa, iti poti tine publicul aproape, cu tricouri ce au imprimate gandurile tale. 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *