Confort și relaxare cu pijamalele Lady Line

lady line pijamale

Mie îmi place foarte mult să mă plimb. Însă, în aceeași măsură îmi place foarte mult să stau în casă în mediul meu confortabil și cu hainele potrivite pentru a mă simți relaxată. De-a lungul timpului am încercat diverse tipuri de vestimentație, de la haine de casă până la pijamale,în care să pot savura liniștită cafeaua și să citesc sau să învăț. Însă niciodată nu am fost la fel de mulțumită ca până acum, când am purtat pentru prima dată pijamalele de la Lady Line.

Multe persoane din online laudă pijamalele/cămășile lor de noapte și eram foarte curioasă să văd de ce. Prin urmare, am intrat pe Lady Line și mi-am ales două piese vestimentare foarte comode de toamnă-iarnă: o cămașă de noapte, vătuită cu imprimeu de cărți și o pereche de pijamale, din punctul meu de vedere mai elegante decât orice am văzut până acum, de asemenea vătuite și cu bulinuțe. Am fost foarte bucuroasă să văd că găsesc ceva ce se potrivește perfect cu activitatea mea zilnică, aceea de a citi cărți!

Astfel, mi-am creat un mediu perfect pentru a învăța liniștită pentru facultate și pentru a citi cât mai multe cărți alături de o cafea.

Cum a fost comanda mea pe Lady Line?

În primul rând, a fost foarte greu să aleg ceva, deoarece dacă intrați pe site-ul celor de la Lady Line veți vedea că au atât de multe modele de pijamale și toate atât de frumoase, încât îți vine să le iei pe toate.

Calitatea lor superioară se vede din poze, nici măcar nu trebuie să le ai în față ca să te cucerească.

Ce m-a uimit cel mai mult este că am plasat comanda într-o zi, după-amiaza și a 2a zi curierul a fost la mine la ușă cu ea! Eu locuiesc în Galați, iar comanda vine tocmai din Oradea. O așa rapiditate, nu am văzut nicăieri și mă uimește foarte mult! Sunt bucuroasă că există firme atât de serioase și care își doresc cu adevărat ca clienții lor să fie fericiți și mulțumiți! Din ce știu, cel mai târziu comanda ajunge la 2 zile după plasarea ei! Un mare plus pentru cei de la Lady Line!

Coletul a venit foarte bine ambalat. Ambele produse au fost de la același brand și au venit împachetate fiecare în propia cutie, ceea ce arată cât de calitative sunt și că nu sunt niște pijamale oarecare.

Pijamalele de damă Lady Line sunt de vis și trebuie să le încercați!

Cămașa/Rochia de noapte de toamnă-iarnă cu model de cărți Lady Line

lady line camasa de noapte

Mă uitam la colecțiile specifice sezonului și am dat de această cămașă groasă, cu imprimeu de cărți. Nici nu m-a interesat altceva când am văzut-o.

Deși nu am timp să citesc cât îmi doresc, rămâne o mare pasiune de a mea, și nici nu vă imaginați ce sentiment frumos este să stai la căldură într-o zi ploioasă de toamnă și să citești cărți îmbrăcată în această cămașă de noapte!

Vedeți în poze că am profitat din plin de ea! De asemenea, sunt sinceră când spun că nu am în casă pijamale mai calitative ca cele de pe Lady Line. Nu mă așteptam niciodată să fiu atât de încântată de niște pijamale, dar, orice zi e potrivită să fii surprins de ceva, nu?

Este foarte călduroasă, iar volănașul și fundița care se regăsesc în designul rochiei mi se pare că dau o eleganță rar întâlnită în cazul pieselor vestimentare de stat în casă/dormit.

De când o am, o port majoritar pe aceasta, mai ales când stau în casă mai mult timp. Însă, și cealaltă variantă din 2 piese este foarte plăcută și la fel de calitativă, fiind chiar și de la același brand.

Rochia de noapte este de la Snelly L’originale și este 100% bumbac. Se găsește în 2 nuanțe: cea pe care o am eu, un roz pal deschis foarte frumos și un bej.

Mărimea cămășii mele este S și se potrivește de minune. Veți găsi pe site tabele de mărimi. Dacă nu, cei de la Lady Line vă sunt alături pentru a vă ajuta să vă alegeți mărimea corespunzătoare, deoarece își cunosc produsele foarte bine!

Pijamale elegante din 2 piese Lady Line 

Nu știu cum sunteți voi, dar mie îmi place să mă îmbrac elegant de câte ori pot. Nici când stau în casă nu face excepție, deoarece este un lucru care mi se pare că mă definește și care aș vrea să fie permanent prezent în viața mea.

Însă, toate știm că de cele mai multe ori eleganța presupune sacrificii de confort.

Însă, acum, statul în casă într-o ținută elegantă nu mai este un chin, deoarece pijamalele de pe Lady Line sunt elegante și foarte confortabile în același timp.  Vă puteți uita la ei pe site și să vă convingeți! Eu foarte greu am ales acest model și mi-a rămas gândul la multe altele, cel puțin la fel de elegante. Mi-am dorit să fie mai mari, pentru a fi mai lejere.

Și acestea sunt tot de la Snelly L’Originale și sunt 100% bumbac. Materialul este extrem de moale și se simte foarte bine pe piele.  Îmi place foarte mult că pantalonii sunt strânși jos.

Detaliile fac totul, nu e așa? Și rar găsești produse vestimentare care să dețină o așa eleganță prin detalii. Pe mine m-a cucerit!

Vezi pijamale damă și bărbați Lady-Line

De ce să comanzi pijamale de pe Lady Line?

Am să vă fac o concluzie sub formă de o mică recapitulare:

  • calitate superioară a produselor;
  • materiale de o calitate înaltă;
  • livrarea la ușa casei tale în doar 1-2 zile lucrătoare;
  • prețuri foarte bune pentru ceea ce oferă;
  • amabilitatea personalului în cazul în care ai întrebări sau nelămuriri;
  • produse pe care nu le găsești în magazine;
  • pur și simplu ai un anumit confort în aceste pijamale pe care nu cred că l-ai găsit în cazul altor produse.
  • există pijamale PENTRU BĂRBAȚI și acestea fiind de o calitate superioară, ca și cele de damă. De ce să fim doar noi răsfățate?

Tu ce zici de aceste pijamale Lady Line?

 

 

 

Posibil să-ți placă și

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *