Buzzstore și set de 11 piese Tefal Ingenio Expertise- prezentare

tefal ingenio

Am avut fericita ocazie să câștig un loc în testarea produselor de bucătărie de la Tefal Ingenio în cadrul campaniei Buzzstore. Mai exact, am primit setul de 11 piese. Am fost foarte fericită când am văzut că mi s-a îndeplinit dorința deoarece nu de mult timp stau în București și încă nu reușisem să îmi achiziționez toate lucrurile necesare în bucătărie.

Prin urmare, Buzzstore mi-a făcut o surpriză foarte plăcută! Mulțumesc!

Odată cu acest lucru, apare și rubrica nouă a blogului: Bucătărie. Nu am să postez prea des aici, dar datorită setului primit, am început cu adevărat să experimentez în bucătărie.

Eu nu am fost niciodată o persoană căreia să îi placă să stea în bucătărie. De când nu mai stau cu părinții am căutat mereu metode să îmi ușurez munca. Buzzstore mi-a venit în ajutor și acum când scriu acest articol deja am testat câteva dintre tigăi și sunt extrem de mulțumită. Un review al lor o să aveți mai târziu, acum am să vă prezint ce am primit.

Prezentare produse din coletul Buzzstore. Set 11 piese Tefal Ingenio

Setul conține:

  • un mâner
  • 6 vase de gătit
  • 3 capace ermetice
  • o ustensilă de gătit

Despre design-ul și utilitatea mânerului detașabil.

Mânerul este rezultatul a 20 de ani de cercetări pentru a îl face cât mai ușor și sigur de utilizat. Cu ajutorul a 2 butoane poate fi scos de pe un vas de gătit și atașat altuia prin apasarea altui buton aflat comod imediat sub degete.

Poate suporta până la 10kg și se fixează în 3 puncte.

Este ușor de folosit, deoarece are design ergonomic. Dacă este folosit corespunzător, rezistă până la 10 ani.

Tigaie pentru prăjit de 22 cm Tefal Ingenio Expertise

Este perfectă pentru a prăji ouă ochiuri, o porție de cartofi sau o omletă. Este minunat că se poate găti doar cu o picătură de ulei, cu unt sau deloc.

Tigaie pentru prăjit de 26 cm Tefal Ingenio Expertise

Perfectă pentru mai multe porții de cartofi sau pentru a face o mâncare mai complexă. Nu mă pricep la bucătărie prea bine momentan, dar voi sigur știți mai bine.

Tigaie pentru sos de 16 cm Tefal Ingenio Expertise

Perfectă pentru a face sos pentru paste sau piure.

Tigaie pentru sos de 20 cm Tefal Ingenio Expertise

Aceleași întrebuințări, numai că poți face o cantitate mult mai mare.

De asemenea, toate de mai sus pot fi folosite și în cuptor!

Saute Pan de 24 cm Tefal Ingenio Expertise

Ce are specific această tigaie este forma sa. Este mult mai înaltă și mai pătrățoasă față de primele 2.

Wokpan de 26 de cm Tefal Ingenio Expertise

Perfectă pentru numeroase feluri de mâncare. Eu una am făcut pilaf în ea momentan.

Ustenila pentru gătit este dintr-un inox de bună calitate, iar cele 3 capace ermetice ajută la buna păstrare a alimentelor în frigider și nu numai.

Toate cele 6 piese se pot folosi:

  • pe plită
  • în cuptor- datorită mânerului detașabil se pot introduce în cuptor în siguranță. Îl detașezi după ce introduci tigaia în cuptor, iar mai apoi când vrei să o scoți atașezi mânerul din nou.
  • pe masă
  • în frigider
  • în dulap

Este recomandat ca la PRIMA UTILIZARE, să se folosească o picătură de ulei, urmând ca abia apoi să nu se mai folosească deloc!

Vasele de gătit Ingenio Expertise au un înveliș antiaderent și sunt patentate cu tehnologia Thermo-Spot care indică momentul perfect pentru a începe să gătești. În momentul în care vasul este încălzit corespunzător, zona roșie din mijloc își va transforma culoarea într-un roșu mai aprins.

De asemenea, au o tehnologie anti-aderentă pentru gătire fără lipire, ceea ce înseamnă că adaugi foarte puțin ulei sau deloc. Căldura este distribuită pe toată suprafața tigăii pentru un gătit eficient și rapid.

Prin urmare, cu ajutorul vaselor pentru gătit de la Tefal Ingenio Expertise vei putea găti mai rapid, mai eficient și mai sigur!

Nu în ultimul rând, mi se pare că arată foarte elegant și că ocupă foarte puțin spațiu! Momentan am reușit să folosesc 3 dintre ele și nu am nimic de reproșat. O să revin cu o nouă postare în care am să vă arăt ce mâncare am făcut în ele și cât de bine s-a făcut mâncarea! Vă pot spune că se spală foarte foarte ușor și mâncarea nu se prinde de ele!

Eu nu sunt expertă în bucătărie și nu am timpul necesar să stau mult timp să gătesc, iar aceste vase de la Tefal Ingenio Expertise mă ajută să îmi scurtez timpul pe care îl stau în fața aragazului!

Mai multe detalii pe : www.buzzstore.ro și www.tefal.ro

Din scurta mea prezentare, ce spuneți? V-ar plăcea să aveți așa ajutoare în bucătărie? Folosiți produse de la Tefal?

 

Posibil să-ți placă și

10 comentarii

  1. Oh, da! Folosesc produse Tefal – atat tigai cat si alte electrocasnice care imi ușurează treaba in bucătărie! Am câteva tigai Tefal de câțiva ani si sunt inca foarte bune!???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *