Buzzstore Ce părere am despre Set de 11 piese Tefal Ingenio Expertise? Ce am gătit cu ele?

Prezentarea celor 11 produse Tefal Ingenio Expertise, descrierea lor și a materialului folosit, dar și a tuturor funcționalităților vi le-am făcut în articolul anterior pe care îl găsiți AICI. Acum, doresc să vă demonstrez că tot ceea ce v-am spus în articolul anterior este real.

Am ales să vă prezint pe scurt câteva feluri de mâncare realizate cu fiecare vas de bucătărie Tefal Ingenio Expertise în parte!

Doar așa vă pot dovedi că aceste produse sunt mai mult decât perfecte! Nu le-am putut găsi nici măcar un singur defect, iar mai jos vă spun despre ce este vorba.

Tefal Ingenio Expertise Vas de sos 20 cm

Primul vas de bucătărie pe care vi-l prezint va fi – vasul pentru sos de 20  cm

Deși este pentru cantități mai mari de sos, eu l-am folosit și pentru a face mămăligă, deoarece mi se părea foarte potrivit pentru acest lucru.

Puteți vedea în imagine cum arată mămăliga în acest vas Tefal Ingenio:

Pot spune că nici la mama in 23 de ani nu am văzut un vas de bucătărie mai bun ca acesta. Nu s-a lipit absolut deloc, s-a preparat imediat și s-a spălat extrem de rapid.

Mai jos vă las o poză cu ce fel arăta după ce am scos mămăliga din el:

Cu această poză ca dovadă, cred că vor fi de prisos cuvintele mele, deoarece poza spune mai multe decât v-aș putea spune eu! Materialul din care este făcut este minunat, nu am absolut niciun lucru negativ de spus. Abia aștept să îi găsesc și alte întrebuințări!

Tefal Ingenio Expertise Wok 26cm

Prima dată am montat mânerul detașabil astfel:

Apoi, am adăugat ulei în tigaie, deoarece era prima utilizare a ei și este recomandat ca la prima utilizare să folosești ulei. La următoarele utilizări, poți să nu folosești ulei ori să pui foarte puțin.

Am ales să testez pentru prima dată tigaia Wok făcând un pilaf de orez cu ciuperci și am să vă arăt astfel ce fel s-a gătit mâncarea în această tigaie.

Desigur, primul pas a fost să călesc ciupercile, ceapa și morcovul.

Mai apoi, am adăugat orezul și apa pentru a continua prepararea pilafului.

După ce apa s-a retras și pilaful a fost gata, cam așa a arătat mâncarea:

Pot spune că s-a gătit perfect. Nu am cum să am alte cuvinte. Nu s-a lipit absolut deloc, s-a preparat rapid și a fost foarte delcioasă. Eu sunt la început în ale bucătăriei și nu știu prea multe secrete și detalii, Însă, văzând-o pe mama gătind de-a lungul timpului pot spune sigur că o tigaie bună își salvează timp și face mâncarea mai delicioasă. Dacă asta este ceea ce cauți, această tigaie Wok de la Tefal este perfectă!

De asemenea, am folosit tigaia Wok pentru a prepara mâncarea la cuptor. V-am spus în articolul anterior că acestea merg folosite și pe aragaz și în cuptor!
Am ales să o testez făcând niște ficăței și cartofi la cuptor, fără pic de ulei. Acesta este rezultatul:

Mâncarea a fost foarte gustoasă, s-a preparat rapid și total, fără pic de ulei! Sunt foarte uimită de aceste produse și sunt foarte fericită că am avut șansa să le folosesc!

Tefal Ingenio Expertise Sauteuse sau vas de bucătărie de 24 cm

Este vasul pe care l-am folosit cel mai des după tigaia wok, deoarece face o treabă excelentă.

Am gătit cartofi prăjiți, sos pentru paste la cuptor și inclusiv paste cu pui la cuptor!

Acesta este sosul pentru paste cu pui, șunc, ciuperci, roșii pasate, ceapă și morcov! De asemenea, s-a gătit foarte rapid și perfect, fără să se lipească, punând extrem de puțin ulei!

Am să vă arăt o rețetă pas cu pas- mâncarea fiind complet făcută în acest vas atât pe aragaz, cât și în cuptor!

Am ras morcovul, ceapa și ardeiul. Am tăiat de asemenea și niște ciuperci.

Am pus un strop de ulei la încălzit.

Am pus la prăjit puiul tăiat cuburi până s-a făcut alb pe ambele părți.

Am adăugat peste pui ciupercile și celălalte legume rase. Le-am lăsat să se gătească cam 10 minute și apoi am adăugat roșii pasate.

Am fiert pastele separat și apoi le-am adăugat peste legume și sosul de roșii. Am amestecat bine. și apoi am ras cașcaval pe deasupra lor.

Acelasi vas de bucătărie a fost apoi pus la cuptor!

Iar acesta este rezultatul:

Pastele cu pui la cuptor s-au gătit extraordinar de bine, atât pe aragaz, cât și la cuptor!

Ce pot spune, este o tigaie minune pentru mine!

Tefal Ingenio Expertise Vas de bucătărie pentru sos de 16 cm

Aici am gătit strict sosuri pentru 2 porții de paste, simple: doar sos de roșii, ciuperci și șuncă!

Este foarte practică și de asemenea se poate folosi pentru o cantitate mai mică de mămăligă (față de vasul de 16 cm).

Nu mai este nevoie să o laud, pentru că știți deja că voi face acest lucru!

 

Tefal Ingenio Expertise tigaie pentru prăjit de 22 cm

O tigaie perfect pentru o porție de cartofi prăjiți, un pește sau orice alt tip de mâncare care se poate face a tigaie și nu necesită un spațiu prea mare.

Eu am ales să gătesc o omletă cu șuncă, ciuperci, cabanos și ardei!

Cu sau fără ulei, alimentele nu se lipesc și se gătesc în suc propiu!

Tefal Ingenio Expertise tigaie pentru prăjit de 26 cm

Ei bine, aceasta este semnificativ mai mare și merge folosită pentru porții mai mari de mâncare. Mie îmi place să gătesc aici dovlecei pane sau degețele/șnițele de pui deoarece pot avea grijă de o cantitate mai mare de mâncare în același timp, ceea ce îmi lasă mai mult timp pentru alte activități!

Acum însă am să vă arăt niște pește gătit în această tigaie cu extrem de puțin ulei!

Paleta de inox nu zgârie suprafețele tigăilor și este foarte rezistentă!

Am folosit de asemenea și cele 3 capace pentru a depozita mâncarea în frigider.

Nu cred că mai are rost să vă repet iar cât de mult îmi plac aceste vase de bucătărie Tefal Ingenio Expertise! Mulțmesc din suflet Buzzstore pentru șansa de a le testa, mi-ați făcut viața mai ușoară și mi-ați scurtat timpul de stat în bucătărie! Produsele au venit la țanc cum s-ar spune, mai ales pentru o începătoare  în domeniu ca mine!

Recoman 100% acest set! Dacă nu aveți nevoie de toate produsele, le puteți achiziționa și separat, dar eu consider că acest set merită toți banii fără doar și poate!

Nu uitați numeroasele avantaje, printre care și faptul că poți găti o mâncare mult mai sănătoasă- deoarece nu trebuie să folosești ulei neapărat, nu se lipește mâncarea, se curăță extrem de repede și suprafețele rămân intacte, nezgâriate! Materialul este extrem de bun și rezistent și poți găti cu toate vasele atât în cuptor, cât și pe aragaz!

Voi folosiți produse Tefal? Dacă nu aveți aceste tigăi, ați avea nevoie de ele sau v-ar plăcea să le aveți în bucătăria voastră?

Posibil să-ți placă și

13 comentarii

  1. Eu sunt super mare fan Tefal. Am doua țigări și le folosesc aproape zilnic. Cea de prăjit e super super bună, folosesc foarte puțin ulei. Mai am una pentru sos, e atât de mare și comoda în special la paste. O iubesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *