Biorita – vopsea pentru păr henna neagră și șampon natural indian GBS3

La Galați Beauty Swap 3 am primit spre testare de la Biorita o vopsea pentru păr naturală henna și un șampon natural indian henna. Cele 2 au multe caracteristici speciale și rare, însă eu astăzi vă voi vorbi în special despre șamponul din plante Biorita.

Biorita Vopsea henna neagră pentru păr

Eu am tatuaje, așa că nu am să folosesc henna. Știți că poate da o reacție alergică încrucișată și nu vreau să risc nimic. În general nu prea mă vopsesc, de aceea o va testa mama mea curând și voi reveni cu impresii!

Până atunci, vă spun că este o vopsea 100% naturală, care nu are efectele nocive specifice unei vopsele chimice de pe piață.

Este sub formă de pudră și se amestecă cu apă pentru a se forma pasta cu care urmează să vă vopsiți.

Încă o diferență dintre vospeaua henna și cea chimică este că va trebui să stați cu aceasta mai mult timp pe păr!

Eu chiar am o prietenă care se vopsește de ani de zile doar cu vopsea henna de la Biorita și prin urmare, este extrem de mulțumită de rezultate!

Biorita Șampon Ayurvedic Amazing Hair din plante 

Acest șampon este potrivit pentru orice tip de păr, mai ales pentru îngrijirea părului cu tendință de îngrășare.

Plantele alese pentru acest amestec vegetal protejează și îngrijesc firul de păr.

Efect: părul rămâne curat și strălucitor.

Fabricat în India

Greutate: 100g

Așa arată șamponul:

Prin urmare, ceea ce este uimitor la el este faptul că este total atipic: este sub formă de pudră.

Aveși pașii descriși mai sus. Pe scurt: se prepară adăugând apă si mai apoi se aplică exact ca o vopsea. Se lasă minim 10 minute și maxim o oră pe păr și apoi se clătește. Părul trebuie acoperit cu casca de duș și un prosop ca să se mențină părul umed.

Eu am respectat întocmai pașii și am obținut un păr foarte curat și într-adevăr, strălucitor. Singurul lucru dificil mi s-a părut clătirea, deoarece a durat foarte mult până să elimin tot șamponul din păr.

Eu zic că merită încercat acest produs, chiar dacă necesită mai mult timp. Părul nostru merită un tratament pe măsură. Cum ne îngrijim tenul cu zecile de minute, cred că și părul nostru merită cel puțin același tratament.

Îi puteți susține aici: https://www.facebook.com/biorita.beauty/

Voi folosiți astfel de produse? Știați de brand-ul de produse naturale pentru păr Biorita?

 

Posibil să-ți placă și

9 comentarii

  1. interesant articol. Eu nu am auzit de acest brand pana la tine, dar, desi nu ma vopsesc, pare foarte tentanta o vopsea 100% naturala. Majoritatea vopselurilor din comert dauneaza foarte tare parului, acesta este si motivul pentru care nu ma vopsesc in general…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *