Produse terminate luna iulie 2019- Tresemme, Vivanatura, Cien, Bioderma,

În luna iulie am terminat destul de multe produse din punctul meu de vedere și abia așteptam să vă spun părerea mea despre ele. Am terminat produse aproape din orice categorie de îngrijire și chiar un produs de machiaj, așa că vă invit să citiți următoarele rânduri și să îmi spuneți părerea voastră despre produse.

O poză care include toate produsele terminate, ar fi aceasta:

Așa cum v-am obișnuit, am să împart produsele pe categorii de recomandate sau nu și pe categorii de îngrijire/machiaj. Aștept cu nerăbdare părerea voastră.

Produse recomandate- Bioderma Hydrabio SPF30, Balsam cu keratină Tresemme și altele

Produse pentru îngrijirea părului

balsam cu keratină tresemme, balsam cu tataneasă vivanatura

Tresemme balsam cu keratină pentru păr

Acesta este un produs despre care v-am vorbit deja complet într-un articol aici pe blog. Tresemme balsam cu keratină este un produs excepțional pentru părul meu. Vă reamintesc că am părul cu scalpul gras cu coji și uscat spre vârfuri. Este singurul balsam cu care părul meu nu s-a mai încurcat deloc după și care arăta foarte fin și sănătos, deși nu este. Îl găsiți pe site-ul celor de la Triodeluxe și vă invit cu mare drag să îl încercași, dacă se potrivește problemelor voastre. În lipsa lui folosesc Keratina Lichidă cu Colagen tot de pe Triodeluxe care este extrem de bună și ea, doar că este ușor mai complicat de utilizat.

Vivanatura Balsam cu tătăneasă și aloe

VIVANATURA BALSAM pentru volum cu tataneasa si aloe

Este un produs despre care v-am vorbit într-un review complet. A fost atât de bun încât am considerat că merită un loc al lui.

Vivanatura Balsam cu tătăneasă și aloe este un produs pe care l-am folosit mereu atunci când am dorit volum. Deși are tendința să usuce ușor spre vârfuri, în cazul părului meu deja distrus, am folosit keratina lichidă de pe Triodeluxe la vârfuri și nu am avut niciodată vreo problemă. Oferă într-adevăr volumul promis și este aproape 100% natural, ce poți dori mai mult? Ah. să nu mai spunem că este fabricat în România și că are și un preț foarte bun.

Eu sunt mare fană produse Vivanatura și vă recomand să le încercați pe cele potrivite pentru părul și tenul vostru.
Vezi Vivanatura balsam pentru volum cu aloe și tătăneasă

Produse pentru Îngrijirea tenului

Bioderma Hydrabio SPF30

bioderma hydrabo perfecteur spf 30

Este al 2 lea tub de produs Bioderma Hydrabio SPF30 pe care l-am terminat și va urma și un al 3-lea odată cu începerea sezonului rece. Este un produs pentru ten deshidratat, însă, în cazul tenului meu mixt- gras în zona T și deshidratat în rest, a funcționat de minune. Nu lasă peliculă grasă pe tenul meu, nu lasă tenul albicios și poate fi folosit foarte bine ca primer. Găsiți mai mutl detalii într-un review separat la mine pe blog.
Cumpără Bioderma Hydrabio Perfecteur SPF30

Sephora Eye Waterproof makeup remover

Este un mini pe care l-am primit la o cumpărătură de la Sephora. L-am folosit până la ultima picătură și este cel mai bun produs de acest tip testat de mine până acum. Îndepărtează rapid machiajul și este delicat cu ochii. Îl recomand!

Măști pentru ten

L’oreal Pure Clay Mask

loreal pure clay mask

Este o mască pentru purifiere și matifiere pe care am putut-o utiliza de 2 ori. Parcă costă în jur de 10 lei. Știu că se găsește și în varianta mare la borcan și mă bate gândul ca pe viitor să o cumpăr, deoarece mi-a plăcut aspectul tenului după utilizarea ei. Era evident mai curat. Un alt plus este că nu s-a uscat pe ten într-un mod în care să provoace disconfort.
Cumpără sau vezi preț L’oreal Pure Clay Mask

Sephora mască tip șervețel cu ceai verde

sephora masca tip servetel

Este un produs care mi-a plăcut extrem de mult și îmi pare rău că nu mai există în Sephora. Tenul meu a arătat mult mai bine decât în cazul celei de la L’oreal, însă costă 20 de lei și o poți utiliza doar o singură dată, pe când cea de la L’oreal costă varianta mare undeva la 40-50 lei și utilizezi de cel puțin 10 ori produsul.

Balea Hydrogel -mască

Este de asemenea o mască tip șervețel cu ceai verde și acid hialuronic. O mască cu model de dantelă care arată foarte chic pe ten și care mi-a lăsat tenul foarte fin și hidratat.

Dischete demachiante Cien

Ambele tipuri de dischete sunt cele mai bune utilizate până acum și le recumpăr de fiecare dată!

Produse pentru îngrijirea genelor

Lambre Ser pentru stimularea creșterii genelor

Eu am mai avut înainte un ser de la Balea, care nu a funcționat nici pe departe la fel de bine. Acesta a stimulat într-adevăr creșterea genelor și l-am aplicat și pe sprâncene. Am fost mulțumită de el și doresc ca pe viitor să îl am din nou. Toate detaliile despre Lambre ser pentru gene găsiți într-un articol special dedicat lui.

Produse de machiaj

Kat von D ruj Lovecraft

kat von d lovecraft

Este un mini pe care l-am avut într-un set de 5 produse din Sephora- 3 full-size și 2 mini. Am adorat acest ruj pur si simplu. Textura lui este foarte cremoasă și este rezistent pentru un ruj tip stick. Îmi place mai mult această variantă decât variantele mate lichide care pe buzele mele nu rezistă nici măcar la fel de bine ca acesta.

Produse pentru unghii

Ojă Yves Rocher și Kallos

Oja de la Yves Rocher mi-a plăcut mult mai mutl decât cea de la Kallos și o recomand cu toată inma! Rezistă mai bine și ojele lor în general sunt foarte opace. Pe cea de la Kallos o recomand în special datorită culorii, care mi-a plăcut foarte mult, doar că nu a fost nici pe departe cel puțin la fel de rezistentă.

Mostre

Apă de parfum Eisenberg

Este un parfum care mi-a plăcut extrem de mult! Nu știam de el până să îl primesc ca mostră și abia aștept să îl cumpăr!

La Roche Posay SPF25

Este un produs pentru ten pe care cu siguranță îl voi cumpăra pentru sezonul rece. Acum folosesc tot de la La Roche Posay Anthelios XL SPF50. Tenul meu arăta foarte luminos și sănătos după aplicarea cremei.

Bioderma Sensitive

De asemenea,o mostră pe care am utilizat-o până la ultima picătură. Îmi îngrășa puțin tenul, dar am folosit-o doar seara, deoarece mostra mi-a ajuns cam 5 zile și chiar am observat o îmbunătățire a texturii pielii.

CosRx Advanced Snail 92

Este o cremă care mi-a lăsat tenul foarte foarte fin, cum nu l-am avut cu alt produs vreodată. Alte efecte nu am putut observa într-un timp atât de scurt (3 zile mi-a ajuns mostra), dar nu aș regreta dacă aș cumpăra-o.

Produse care nu mi s-au potrivit

Estee Lauder Advanced Night Repair și Cremă Revitalising Supreme – set mini

estee lauder advanced night repair

Am cumpărat după cum bine știți de pe Instagram acest set de produse din Douglas la 46 de lei (aveau o ofertă atunci), iar acum îl găsiți la 63 de lei.

Sunt 2 produse mini, fiecare având câte 7 mL și pe care vă recomand să îl cumpărați ca să puteți testa produsele înainte de cumpărarea variantelor full-size în caz că vi se potrivesc.

Găsiți toate informațiile necesare despre cele 2 produse Estee Lauder într-un review complet la mine pe blog.

Revenind, este un set cu raport calitate-cantitate-preț extrem de bun. Indiferent de cum calculați, ieșiți în plus dacă cumpărați spre exemplu 4 seturi. Cu 250 de lei aproximativ, aveți 28 de mL de ser și 28 mL de cremă, doar serul de 30 mL constând cam tot atât.

Însă, în cazul meu cele 2 produse nu au funcționat așa cum mă așteptam și prin urmare, nu o să le cumpăr în varianta mare. Pe tenul meu nu au făcut minuni încât să merite banii, însă sunt 2 produse foarte bune și de calitate. De aceea vă recomand ca mai întâi să luați setul.

Klintensiv șampon pentru volum

klintensiv sampon

Este un șampon pe care l-am primit gratis la cumpărături în LillaPois, L-am folosit până la ultima picătură deși nu a fost foarte bun pentru mine, deoarece am aplicat după keratina lichidă de pe Triodeluxe și părul meu arăta decent după. Însă, având părul uscat spre vârfuri, acest șampon practic îmi usca și mai mult părul, deși oferea volum. Totodată, îmi făcea cojițe.

Cien cremă pentru mâini cu aur coloidal

Este o cremă pe care am utilizat-o pur și simplu degeaba. Hidratarea cred că dura 10 minute. Am folosit-o înainte de culcare ca să nu zic că am cumpărat-o degeaba, dar nu o recomand.

Voi aveți alte păreri despre aceste produse? Ați utilizat ceva de aici?

Posibil să-ți placă și

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *