Becca, Sephora Collection, Sabon- mici noutăți în colecția mea

sephora

Nu de puține ori mi se întâmplă să trec pe lângă Sephora și Sabon și să mă abțin să îmi cumpăr ceva.. Însă, la sfârșitul lunii acesteia am profitat de Sephora Private Sales și mi-am cumpărat paleta Huda Beauty Mauve Obsessions a cărei review îl găsiți aici, iar acum am decis să îmi mai iau ceva de la Becca, Sephora Collection și nu numai. De asemenea, de multe ori mă uitam la ofertele foarte bune făcute de Sabon în anumite momente ale anului, fără să îmi cumpăr însă nimic din cauza că nu aveam Royal Passport.

becca,sephora collection,sabon

Sephora Private Sales: Becca, Sephora Collection

Becca

Așteptam cu nerăbdare momentul în care aveam să pun mâna pe mult cunoscutul și lăudatul iluminator de la Becca, însă prețul unui produs la mărime întreagă este foarte mare. De curând însă, am observat că există o mică cutiuță numită Glow on the Go, care conține 2 iluminatoare Becca, unul solid și unul lichid, la un preț accesibil, pe care trebuia să o am! Review-ul îl găsiți aici, am numai laude despre aceste iluminatoare, sunt senzaționale!!

becca

Sephora Collection

Dacă tot încet, încet vine vara, am spus că este momentul să acord o atenție sporită pielii picioarelor mele, așa că m-am decis să testez masca pentru picioare cu migdale, de la Sephora. Am auzit numai de bine despre ea și abia aștept să o testez!

sephora masca pentru picioare

Ambele se pot cumpăra din magazinele Sephora sau de pe www.sephora.ro

Sabon

De la Sabon m-am decis să achiziționez în sfârșir cardul Royal Passport care are extreeem de multe beneficii!

  1. 10% la orice achiziție
  2. reduceri de aproximativ 40% de câteva ori pe an
  3. voucher în lei cadou de ziua ta
  4. ești anunțat primul de noile produse Sabon, și multe altele

M-am decis ca de acum încolo să nu mai ratez ocazia de a cumpăra produse Sabon la 40% reducere, așa că am decis să cumpăr cardul!

Se poate cumpăra la prețul de 20 de lei din magazine sau de pe www.sabon.ro

Trebuie să menționez că îmi place enorm cum arată!

Posibil să-ți placă și

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *