Colecția mea de produse Batiste- șampon uscat Batiste și gama stylist Batiste

Bună! Într-o mică pauza între examene revin cu articolul promis: Colecția mea de produse batiste. Acest articol a fost ales de către persoanele care sunt active pe instagramul meu: lacrarevs într-un poll din instastory. Am să vă prezint colecția mea alcătuită din; șampon uscat Batiste și produse din gama stylist Batiste prezentându-le pe scurt.

Dacă doriți un review anume al unui produs, doar spuneți-mi și eu îl fac cu drag!

Șampon uscat Batiste

sampon uscat batiste

Momentan, mai am doar 3 variante: cea mini de poșetă care miroase superb și cele mari: tropical și fresh. Am mai avut și alte arome: cireșe de exemplu și nu numai. Le cumpăr din sensiblu când sunt la 15 lei, din farmacia tei unde sunt constant la 15-18 lei și am avut și de pe www.elefant.ro și sincer am rămas dezamăgită. Cele de pe elefant nu mi s-au părut că sunt la fel de bune ca cele din farmacii, așa că nu am să mai cumpăr de la ei.

Sunt foarte încântată de acest produs după cum se vede. Am mai încercat și șamponul uscat de la Kallos, însă miroase groaznic și face și o treabă mai slabă ca cel de la Batiste! Recomand șamponul uscat Batiste cu cel mai mare drag! Trebuie ca orice femeie să aibă cel puțin unul în poșetă pentru o reîmprospătare de look și unul în format mare acasă.

Menționez că eu am un păr gras pe care îl spălam o dată la 2 zile maxim. Am reușit să scap de această problemă și să îl spăl la 3-4 zile, după ce am început să prelungesc intervalul dintre spălări folosit șamponul uscat Batiste.

Au șampoane uscate pentru fiecare culoare de păr în parte sau cu diferite arome, ca să poată fi pe placul oricui!

Vezi Șampon Uscat Batiste Notino.ro 

Vezi Șampon Uscat Batiste Elefant.ro 

Produse din gama Stylist Batistegama stylist batiste

1. Oil Mist Batiste

Am 2 tuburi din acest ulei de păr, după ultimul ducându-mă la o farmacie Sensiblu în celălalt capăt al orașului deoarece se găsește foarte rar și doar acolo mai era. Ador acest ulei de păr. Se poate folosi pe părul ud sau uscat.

Sfat: NU folosi mult produs!!! Riști să îți încarci părul!! 1-2 pufuri pe tot părul este mai mult decât de-ajuns!

oil mist batiste

2. Spray pentru textura părului/ texturizing spray Batiste

Este aproape pe terminate și îmi place foarte mult! Se folosește când simți nevoia de un aspect mai ciufulit/natural al părului pe toată lungimea firului de păr.

3. Fixativ Batiste

Sunt la al 2-lea tub din acest fixativ. Este unul dintre cele mai bune folosite de mine până acum! Nu încarcă firul de păr și coafura chiar rezistă!

fixativ batiste

4. Spray pentru volum care este și șampon uscat în același timp- XXL VOLUME SPRAY Batiste

Dacă părul tău nu are volum și se îngrașă repede, așa ca al meu, acest spray este perfect! Oferă imediat volum părului și absoarbe sebumul în același timp. Ulterior, părul va părea că a fost ușor tapat. Sunt foarte încântată de acest produs!

Un produs relativ nou, pe care nu l-am încadrat nici la șampon uscat, nici în gama Stylist este acest 2 în 1: șampon uscat și balsam de păr! L-am cumpărat din Farmacia Tei și încă nu l-am testat! Însă, sunt sigură că îmi va plăcea!

Personal, ador aceste produse! Absolut niciunul nu m-a dezamăgit- exceptând cel luat de pe www.elefant.ro. Am să presupun că nu e tocmai original, deoarece în rest nu am avut nicio problemă cu produsele lor!

Nu am testat încă spray-ul antifrizz, dar nu am nevoie așa că nu cred că o voi face!

Voi folosiți produsele lor? Ce părere aveți despre ele?

Posibil să-ți placă și

22 de comentarii

 1. Acum doua săptămâni cautam disperata varianta mini sa o duc în vacanță. N-am găsit nicăieri sub 200 ml, asa ca nu puteam sa o iau cu mine (din cauza politicilor de la aeroport). Acum o sa comand șamponul, mersi de recomandare.

 2. Wow, ce de modele de Batiste ai!! Aș vrea să mai testez și eu altele, poate pe viitor. Am testat Clasicul, dar acum sunt fidelă modelului Blush. Miroase frumos și își face treaba. Am și cel pentru volum XXL.

 3. Eu ador marca Batiste.
  Am șamponul uscat Original și cel Tropical și mi se par excelente!
  Însă uleiul de păr de la ei nu l-am încercat și nici nu știam că au așa ceva.
  Hmm, ce ma faci tu să fac, să cheltui bani :))

 4. Am incercat diverse variante de sampoane uscate pana sa ajung la Batiste. Asa mi-am dat seama ca este cel mai bun produs pe segmentul lui. Se pare ca ai incercat intreaga gama.

  1. Bună!
   Pe el scrie de obicei data fabricării pe fundul sticluței.
   De obicei, scrie pe el câte luni este valabil după deschidere, dar dacă nu scrie, înseamnă că nu expiră. În câteva ore ajung acasă și te voi ajuta mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *