Balea dm- Nosestrips – Benzi pentru puncte negre- review

Bună dragilor! Astăzi vă voi vorbi puțin despre Balea Nosestrips!

Problema mea cu punctele negre nu este una foarte mare. Mai mult am probleme cu porii pe care eu îi consider foarte dilatați, însă am zis să încerc și aceste benzi Balea Nosestrips.O cutie cu 3 bucăți costă 7 lei- un preț foarte bun din punctul meu de vedere, gândindu-mă că cea de la Sephora costă 12 lei și este o singură bucată( a fost cam 9lei cred până acum 2 săptămâni). Fiecare nosestrip are ambalaj propiu!

Ei bine.. acestea se folosesc ca orice alte benzi pentru puncte negre- se umezește nasul cu apă călduță pentru deschiderea porilor si se aplică banda pe nas cu porțiunea lipicioasă! Care este aceasta? Mai întâi trebuie să îndepărtezi „plasturele” de pe folia de plastic și vei vedea imediat că este foarte „sticky”. Se așteaptă cam 15 minute și mai apoi se trage începând dintr-un capăt, încet pentru o îndepărtare corespunzătoare a punctelor negre.

Mirosul nu este deloc țipător, însă tenului sensibil îi poate provoca o oarecare iritație- eu am tenul gras/mixt!

Cele de la Balea sunt pe bază de carbon activ, acid salicilic și ulei din arbore de ceai!

Eficiență Balea Nosestrips

Cum am spus și anterior, nu am o problemă foarte mare cu punctele negre, însă din păcate deși trecuseră 15 minute nu toată banda se uscase, iar când am dezlipit-o în anumite zone nu s-a îndepărtat nici măcar un punct negru :(.

Nu pot spune că în rest mi-a îndepărtat în mod uimitor aceste mici monstruozități , însă pentru prețul pe care îl au își îndeplinesc rolul chiar foarte bine!

Ceea ce mi-a plăcut foarte mult este senzația de curat și de lipsă de sebum pe care o lasă în urmă!

Le-aș mai cumpăra?

Ca să fiu sinceră, aici nu știu ce să spun exact. Momentan le-am achiziționat pe cele de la Gerovital în număr de 8 pentru nas, bărbie și frunte și vreau să văd ce rezultate dau!

Am folosit și banda de la Sephora de care nu am fost pe deplin mulțumită, însă poate am eu așteptări prea mari.

Recomand?

Din punctul meu de vedere, merită încercate însă sfatul meu este să le mențineți 20 de minute măcar pe nas!

Nu uitați că trebuie să o dezlipiți foarte încet și cu mare grijă pentru a se îndepărta punctele negre!

 

Posibil să-ți placă și

4 comentarii

  1. iti recomand cutia cu 6 bucati, cea albastra. e o cutiuta de carton. e vreo 11-12 lei, dar sunt super bune! si cand le dezlipesti, tragi tare,. nu incet. pisca un pic, dar ia totul foarte bine!

    1. I-am tot dat târcoale ca să zic așa.. dar nu am cumpărat-o. Chiar ieri eram prin tei și mă uitam la ele. Una una Holika Molika în 3 pași.. cam scumpă.. pentru o singură utilizare, dar aștept să văd cum e curând.. :)) Mulțumesc de recomandare! Am să le încerc sigur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *