Arboria Plant- relaxare cu ulei esențial și ulei de cocos

În cadrul Galați Beauty Swap 3 am primit de la Arboria Plant un ulei esențial și un ulei de cocos. Eu mai aveam unul acasă, așa că m-am decis să vă vorbesc de toate 3. De ce e bine să folosim din când în când uleiuri esențiale?

Am primit un ulei esențial de Ylang-Ylang și un ulei de cocos, iar eu acasă aveam ulei esențial de Roiniță.

arboria plant

Ulei esențial Ylang-Ylang Arboria Plant

ulei esential ylang ylang arboria plant

Cantitate: 10mL

Mod de utilizare:

 • Aromaterapie- se folosesc 2-3 picături în amestec cu 30 mL apă, în lampa de aromaterapie, pentru odorizarea mediului ambiant, pentru a avea efect relaxant și plăcut.
 • Masaj- se folosesc 3-5 picături în 50mL ulei de masaj.

Produs în UE.

100%  pur și natural

Uleiul esențial de Ylang-Yland este folosit în aromaterapie pentru că:

 • are efect relaxant prin acțiunea sa antidepresivă; relaxează trupul și sufletul, ameliorează starea de anxietate, tristețe și stres cronic și chiar ajunge să le îndepărteze; oferă sentimente de bucruie și speranță; este folosit ca tratament în căderi nervoase, depresie și diverse stări de anxietate.
 • prin urmare, dacă te calmează are și efect antihipertensiv
 • în cantități mari în aromaterapie, poate avea efect ușor sedativ.

Uleiul esențial de Ylang-Ylang în uleiurile de masaj sau ca atare:

 • antiseboreic pentru ten;  se poate folosi atât pentru tratarea bolilor dermatologice mai grave- eczemă seboreică în urma căreia se produce și o infecție, dar și pentru acneea vulgaris sau cea simplă din perioada menstruației. Acesta este antiinflamator și calmează iritația pielii- de asemenea, tratează și infecția. De ce?
 • pentru că este antiseptic– de aceea poate fi folosit și pentru escoriații, arsuri, tăieturi și nu numai- pentru a preveni infectarea lor și tratarea lor. Deși o zgârietură=escoriație, poate părea un nimic, nu este așa deoarece este o poartă de intrare pentru germeni.

Eu l-am folosit în aromaterapie respectând instrucțiunile și pot spune că într-adevăr relaxează. Urmează să îl folosesc curând și în uleiul de masaj. Îmi place cum miroase.

Se poate folosi și intern, dar nu sunt specificații în acest sens, așa că nu vă voi vorbi despre ele, ca să nu induc în eroare.

Poate unora le este greu să creadă că poate trata depresia, dar încercarea moarte nu are, nu? Eu zic că merită încercat. Mai ales că are un preț super bun de numai 8.4 lei!

Îl găsiți AICI.

Ulei esențial de Roiniță Arboria Plant

Cantitatea și celălalte specificații sunt acelea ca cele pentru cel cu ylang-ylang.

Beneficii ulei esențial de Roiniță în aromaterapie:

 • de asemenea, are efect antidepresiv și poate deveni un sedativ destul de puternic în funcție de cantitate; prin urmare, având efect antidepresiv, are și efect antihipertensiv.

Intern are și alte utilizări: foarte bun tonic cardiac, antibacterian, menține sistemul nervos sănătos- poate ajuta la tratarea convulsiilor.

Eu l-am folosit în aromaterapie și mi-a plăcut enorm!! L-aș mirosi continuu. Are un miros de lămâie cumva, iar eu ador acest miros!

Îl găsiți tot la prețul de 8.4 lei AICI.

Ulei de cocos Arboria Plant

Utilizări:

 • Îngrijirea pielii– excelent hidratant, previne uscăciunea, asprimea, ridurile și calmează iritațiile pielii.
 • Îngrijirea părului– ajută la regenerarea firului de păr și menținea pielea scalpului fără mătreață, curată și hidratată.
 • Poate fi folosit intern și extern.

Contrandicații: alergie la nuca de cocos

Metoda de obținere: prin presare la rece

100% natural

Cred că toate știam de beneficiile uleiului de cocos. Am mai folosit, dar acum chiar nu mai aveam.

Eu îl folosesc mereu pentru corp- inclusiv pentru mâini. A eliminat chiar și iratațiile și mi-a calmat durerile cauzate de o arsură, ceea ce este minunat pentru mine. Uleiul de la Arboria Plant este foarte eficient și se simte că este 100% natural odată aplicat pe corp.

Îmi place să folosesc astfel de produse în locul loțiunilor de corp.

Se găsește și în variante de 100/200 mL la prețuri foarte bune!

Le puteți da un like aici: – https://www.facebook.com/UleiuriArboriaPlant/

Iar site-ul lor este: www.arboriaplant.ro

Voi folosiți uleiuri esențiale sau uleiul de cocos Arboria Plant? V-ar plăcea dacă nu?

 

 

Posibil să-ți placă și

6 comentarii

 1. Şi mie mi se pare mult mai bun uleiul de coos pentru corp decât o loţiune hidratantă din comerţ. Foarte interesante ueliurile esenţiale amintite de tine. Mi-a rămas în inte cel de roiniţă.

  1. Mă bucur! Și eu folosesc mai des, mai ales vara când este mai cald afară și pot aștepta destul timp încât să intre în piele foarte bine. Dar în sezoanele mai reci, când nu se poate altfel, apelez tot la el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *