ApiLand- sănătate direct de la albine

apiland

Galați Beauty Swap 3 nu mi-a oferit ocazia să testez doar produse cosmetice și de îngrijire, ci și produse foarte bune pentru sănătate. Astfel, ApiLand a avut grijă de noi oferindu-ne miere naturală și tinctură de propolis. Ce părere am despre ele?

Mierea de salcâm ApiLand

Nu am o preferință anume când vine vorba de proveniența mierii- polifloră, salcâm șamd, deoarece toate îmi plac. Pot spune doar că sunt mai obișnuită cu cea de salcâm.

Unde folosesc eu mierea?

 • Desigur, ca îndulcitor pentru ceai atunci când îmi doresc ca acesta să fie dulce.
 • Este primul lucru la care apelez când am o faringită (tușesc sec, mă doare gâtul)
 • Și desigur, nu poate lipsi elemenul de beauty: în măști sau scrub-uri naturale făcute în casă.

La GBS3 astfel am avut ocazia să încerc pentru prima dată mierea Apiland și sunt bucuroasă că am avut această ocazie.

Mierea de salcâm ApiLand promite să susțină:

 • sănătatea căilor respiratorii
 • digestia
 • imunitatea

Se știe că mierea administrată intern are numeroase beneficii:

 • pentru răceală- tuse și durere de gât deoarece are propietăți antiinflamatorii și antiseptice (antimicrobinere, antifungice). Prin urmare, ajută la vindecarea semnelor și simptomelor provocate de o faringită rapid și natural.
 • pentru o digestie mai bună – deoarece ajută la reglarea tranzitului intestinal și eliminarea toxinelor;
 • te menține sănătos și își dă energie– prin multitudinea de vitamine și minerale pe care le conține, dar și prin conținutul de calorii (paradoxal, nu te îngrașă deoarece toată energia eliberată de miere va fi ultizată în organism)
 • imunitate– prin faptul că are propietăți antioxidante, neutralizând radicalii liberi care provoacă numeroase probleme și boli;

Administrată extern(măști, creme, exfoliante), mierea are următoarele beneficii:

 • propietăți antiseptice, ceea ce ajută la combaterea acneei;
 • propietăți antioxidante, ceea ce ajută la încetinirea procesului de îmbătrânire, dar și la eliminarea diverselor imperfecțiuni alte tenului precum pete postacneice;
 • hidratare intensă– de aceea cremele și măștile cu mierea sunt cea mai bună alegerea pentru o piele deshidratată;
 • dacă faci un scrub de buze sau corp cu miere (și zahăr sau cafea) vei avea o piele exfoliată, hidratată și tratată în același timp;
 • se poate folosi pe răni pentru a ajuta vindecarea datorită proceselor antiseptice- spre exemplu pe arsuri pe care le vindecă mai repede prin hidratare și acțiune antioxidantă și antiseptice;

Mierea de salcâm de la ApiLand te ajută să ai toate aceste beneficii!

Este foarte gustoasă și de o consistență perfectă.

Chiar zilele trecute am avut nevoie de ea, deoarece m-a apucat o tuse de nu se mai oprea. Văzând că medicamentele nu mă ajută prea mult, am apelat la mierea de salcâm de la ApiLand și după o zi deja am simțit diferența.

De asemenea, am folosit mierea și pentru a îndulci câteva ceaiuri și pentru o mască pentru față.

Cam așa arată:

Conținut Miere de salcâm Apiland

Mierea ApiLand se găsește în mai multe variante: tei, polifloră și salcâm.

Găsiți mai multe AICI.

Mie una îmi place foarte mult această miere și mă bucur că am avut ocazia să o gust și să o folosesc și pentru piele.

Tinctură de propolis Purificat 95% ApiLand

Preluat de pe www.apiland.ro : Propolisul ApiLand are proprietăți antiseptice, antifungice și cicatrizante fiind astfel potrivit pentru tratare și ameliorare: afte, gingivite, abcese dentare, parodontoze, angine, laringită, traheită, sinuzită, rinită, gripă, bronșită, pneumonie, ulcer gastric și duodenal, gastrite, colite, perturbarea florei intestinale, cistite, nefrite, prostatită.

La nivel intern, tinctura de propolis are o puternică acțiune antimicrobiană (bacteriostatică şi bactericidă atât asupra bacteriilor Gram pozitive, cât şi asupra bacteriilor Gram negative), antimicotică (faţă de Candida albicans), antivirală (faţă de virusul Herpes simplex), analgezică, antiinflamatoare, anestezică, cicatrizantă, imunostimulentă, antioxidantă și mucolitică.

La nivel extern, tinctura de propolis are o puternică acțiune analgezică, antiinflamatoare, antimicrobiană, anestezică și cicatrizantă.

Iată câteva beneficii ale tincturii de propolis*:

 • Întărește sistemul imunitar
 • Ucide unele bacterii și unele virusuri
 • Tratează răcelile și gripele
 • Protejează căile respiratorii
 • Dezinfectează zona bucală
 • Tratează afecțiunile gastro-intestinale
 • Vindecă arsurile
 • Reface țesuturile afectate de răni și cicatrizează.

Conținutul principal al tincturii de propolis este alcătuit din flavonoide care are puternice propietăți antioxidante. (flavonoidele sunt metaboliți din plante, mai exact produși intermediari ai metabolismului cu diverse roluri în organism).

Cum am spus mai sus că am fost răcită și că tușeam urât, imediat mi-am amintit de tinctura de propolis purifcat 95% Apiland și am zis să o pun la treabă.

Eficientă este cu siguranță!  Tinctura împreună cu mierea mi-au grăbit considerabil vindecarea și sunt foarte fericită că le aveam în casă! Însă, gustul ei a fost destul de greu de suportat de către mine (până acum nu mai luasem niciodată tinctură de propolis). Însă, pentru o vindecare mai rapidă merită.

Tinctura de propolis Apiland vine sub formă de spray și acest lucru este foarte eficient. Se poate pulveriza direct pe problema aflată la nivelul orificiului bucal sau gurii, dar și în gât, așa cum am făcut eu.

Tinctura de propolis este foarte cunoscută pentru beneficiile sale, iar ApiLand a adus un produs purificat 95% ceea ce este un avantaj față de alte produse de pe piață și foarte eficient. Este micuț și poate fi pus la îndemână pentru oricând ai nevoie.

Se administrează 2-3 pufuri / zi intern sau extern, în funcție de caz.

Le puteți da un like aici: https://www.facebook.com/apiland.ro/, merită!

Voi folosiți produse Apiland? Ați avea nevoie de cele 2 produse de mai sus?

Posibil să-ți placă și

8 comentarii

 1. Tinctura de propolis o folosesc atunci cand fetita mea isi face cate o buba pentru ca dezinfecteaza bine si miere incerc sa consum cat de des pot. De obicei macar de 2-3 ori pe saptamana. In perioada asta chiar ma ajuta si ma fereste de raceli

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *