Apidava- săpun, cremă pentru față, bomboane

apidava

Știți deja că nu folosesc prea multe produse naturale din varii motive, însă în anumite momente și când vine vorba de unele produse, le folosesc cu drag și aș dori să vă prezint și vouă câteva dintre ele. Din titlu v-ați dat seama că este vorba de brandul Apidava, mai exact de un săpun de-a lor, dar și de bomboane și o cremă hidratantă pentru față.

apidava produse naturale

Apidava- săpun cu propolis (săpun de Thym)

apidava sapun cu miere

Vă vorbesc pentru prima dată de acest produs, deoarece este cel care mi-a plăcut cel mai mult.

Este un săpun care conține printre altele și:

  • miere
  • propolis
  • grăsime de palmier
  • unt de Shea
  • nucă de cocos

Produsul are efecte antiseptice prin conținutul de miere și propolis. De asemenea, ajută la cicatrizarea eventualelor mici răni și la diminuarea iritațiilor. Se poate folosi pe față și pe corp.

Despre el pot spune că miroase absolut superb. Este foarte cremos și desigur că are caracteristica de a curăța, pentru că pentru asta este. Însă, mâinile nu se simt deloc uscate după utilizarea lui, ceea ce este un mare plus, deoarece deseori săpunul usucă.

sapun apidava cu miere si propolis

Se poate găsi și în alte variante precum cu: măsline, lavandă, cimbrișor, lăptișor de matcă, ciocolată, mentă și lămâie sau polen.

Din acesta chiar vreau să cumpăr pe viitor, eventual să îl încerc și pe cel cu lavandă, ciocolată sau mentă și lămâie!

Apidava- perle cu muguri de brad

apidava bomboane cu miere si muguri de brad

Bomboanele conțin atât miere, cât și muguri de brad care împreună aduc diverse beneficii organismului.

În primul rând, știți deja beneficiile mierii când vine vorba de gât, dar eu am să vă spun 2-3 vorbe despre beneficiile mugurilor de brad:

  • ameliorarea simptomelor de la nivelul tractului respirator- în răceli spre exemplu sau faringite/amigdalite
  • combaterea asteniei și a stărilor de stres
  • eficienți în ameliorarea simptomelor provocate de boli la nivelul aparatului urinar, dar și al altor patologii precum cele din categoria gastroenteritelor și nu numai

Știți că există și sirop cu muguri de brad, care este deseori folosit în răceli pentru a trata disfagia- durerile în gât.

Eu nu le consum cu o regularitate anume. Când doresc, pur și simplu iau 1-2. Nu le-am folosit pentru a trata ceva anume, ci pur și simplu pentru gustul plăcut pe care îl au. Am mai consumat anterior acest tip de bomboane de la ei, dar cu lămâie. De asemenea, și acelea mi-au plăcut foarte mult.

Apidava- cremă hidratantă 30 mL

Nu am utilizat încă acest produs deoarece mai aveam destule desfăcute și nu voiam să se strice în timp.

Conține desigur miere, dar și propolis. Mierea știți că are rolul de hidratare, regenerare și oferire de elasticitate pielii. Propolisul este antioxidant, dar are și efecte antibacteriene, benefice în cazul tenului acneic.

Orice produs pe care îl puneți pe piele trebuie testat anterior pe o porțiune mai mică, cu aceeași sensibilitate cu cea a feței! Ori pe partea internă a antebrațului, ori pe ten, într-o zonă mai ascunsă și pe o porțiune mică! Nu uitați să faceți asta când vine vorba de absolut orice produs folosiți!

apidava crema hidratanta

Puteți fi alături de cei de la Apidava pe pagina lor de Facebook sau Instagram!

Voi folosiți produse de la acest brand? Ce vă place de la ei sau ce ați vrea să testați?

 

Posibil să-ți placă și

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *