aBeauty Clinique Galați- Microdermabraziune cu diamante

Am avut fericita onoare și ocazie să testez un serviciu de calitate superioară oferit de aBeauty Clinique Galați- Microdermabraziune cu diamante.

Datorită dragei noastre Ioana Pavel- creatoarea blogului https://www.ioanaspavel.ro/ am avut fericita ocazie să fac o vizită pentru prima dată clinicii aBeauty Galați. Totodată, Ioana este și organizatoarea evenimentelor Galați Beauty Swap pentru care depune efort ediție de ediție- curând, pe 5 august va urma a3-a ediție a evenimentului!

Vă las aici în primul rând link-ul direct către prezentarea sediului ABeauty Clinique Galați și a echipei sale: www.abeauty.ro.

Cine este aBeauty Clinique Galați?

Acum, am să vă dau 2-3 detalii despre brand-ul aBeauty Clinique. Prima clinică de înfrumusețare a acestui brand a fost fondată în Galați în 2012, pentru ca mai apoi să se înființeze clinici sub numele aceluiași brand și în Brașov, Constanța, București și Iași.

Cele 5 valori aBeauty Clinique sunt: integritate, familie, siguranță, dezvoltare și fericire.

Echipa lor este creată din oameni foarte profesioniști, medici chirurgi esteticieni și plastici de excepție- din experiență personală vă spun că medicul clinicii din Galați este un om și un medic excepțional și terapeuți foarte bine instruiți.

Ce oferă aBeauty Clinique ?

Proceduri:

 • Injectări estetice– acid hialuronic pentru buze, toxină botulinică pentru riduri, lifting facial lichid, toxină botulinică pentru transpirație și radiesse pomeți și volumizare
 • Tratamente corporale: criolipoliză, tratare celulită, slăbire localizată, tratare foliculită, tratare gusă;
 • Tratamente piele– infuzie cu oxigen hiperbaric, întinerire micro-needeling, dermatocosmetice, microdermabraziune, peeling chimic:
 • Tratamente laser/energie– epilare definitivă laser, tratament vene spider, epilare definitivă SPL, eliminare papiloame și angioame

Afecțiuni tratate:

 • Faciale: riduri, buze subțiri, păr nedorit, cicatrici postacnee și acnee, ten îmbătrânit, cearcăne, puncte albe, pete pigmentare și multe altele pe care le găsiți pe site-ul lor
 • Corporale: celulită, păr nedorit, vene spider, papiloame, țesut adipos, gușă, transpirație excesivă și multe altele

Ce părere am eu de aBeauty Clinique Galați?

De ani de zile trec pe lângă această clinică deoarece stau prin zonă, dar nu am intrat niciodată, însă, mereu mi-a plăcut aspectul elegant chiar și al exteriorului.

Cum pășești în interiorul clinicii își dai seama că domină profesionalismul și eleganța. Totul foarte curat, foarte frumos și modern aranjat. Fetele care m-au întâmpinat au fost extrem de amabile și prietenoase, oferindu-mi tot ce am nevoie pentru a mă simți confortabil până la începerea procedurii.

Înainte de fiecare procedură primești un document prin care ești înștiințată ce presupune procedura, indicații și contraindicații pe care ești lăsată să o citești în liniște cât timp ai nevoie.

Când a venit întâlnirea cu doamna terapeut care urma să îmi facă procedura, eram puțin emoționată deoarece nu mai avusesem parte de așa ceva, însă dumneaei a avut grijă imediat să îmi dispară emoțiile și timiditatea. Am avut ocazia să întâlnesc un terapeut profesionist și foarte prietenos!

Per total, pot spune că totul m-a făcut să îmi doresc să mă reîntorc atât pentru microdermabraziune, cât și pentru alte proceduri!

aBeauty Clinique Galați- Microdermabraziune cu diamante

Înainte de a începe procedura, am citit documentul care mi s-a înmânat și am fost liniștită să vâd că nu mă încadrez la contraindicații.

Doamna terapeut mi-a explicat toată procedura pas cu pas și mi-a prezentat aparatele și tot ceea ce se folosește.

Ce este microdermabraziunea cu diamante și ce presupune?

Microdermabraziunea cu diamante este o metodă de exfoliere profesională a tenului, care duce la îndepărtarea impurităților de orice fel, a sebumului, a punctelor negre și desigur a celulelor moarte. Astfel, se și stimulează totodată producerea de celule noi.

Prin microderabraziune se îndepărtează tot stratul cornos al pielii, fiind și cel care se exfoliază constant, deoarece toate știm că pielea se exfoliază constant pentru a lăsa loc unor noi celule să ne ofere luminozitate și catifelare tenului.  Fiind cu particule de diamante, este o „șlefuire” a tenului.

Însă, dacă noi nu ajutăm tenul niciodată nu vom avea acel ten luminos și frumos. Celulele moarte se îndepărtează de la sine într-un timp îndelungat, prin urmare niciodată nu va fi lipsit aproape total de celule moarte tenul- ceea ce înseamnă că nici un ten luminos nu vom avea fără a îl ajuta.

Avem mai multe opțiuni:

 • exfoliere acasă prin metode obișnuite- mălai cu miere, zahăr
 • exfoliere cu produse cu particule exfoliante din supermaketuri sau farmacii
 • exfoliere cu acizi chimici
 • exfoliere profesională la salon!!

Cu ce este diferită exfolierea profesională la salon și de ce este mai eficientă decât cea de acasă?

Exfolierea de acasă cu produse special destinate acestui lucru exfoliază tenul doar la suprafață, nu ajunge și în profunzime, prin urmare doar o parte din celulele moarte vor fi îndepărtate.

Exfolierea de la salon, cu aparate special create pentru acest lucru vor face o exfoliere în profunzime, îndepărtând total celulele moarte și impuritățile.

Exfolierea pe care o facem acasă este și ea absolut necesară, nu ne putem lipsi de ea pentru că mergem la salon, dar nici de cea de la salon nu ne putem lipsi pentru că ne facem procedura acasă, iar mai sus v-am explicat de ce.

Ce se folosește pentru microdermabraziunea cu diamante?

Un aparat special pentru microderabraziune numit MICRODERMA DERMEDICS care are un vacuum- un fel de aspirator și o baghetă cu un capăt rotund, gol în centru care reprezintă capătul cu diamante naturale pentru microderabraziune. Se pune și un filtru pentru impurități, astfel la sfârșitul procedurii veți putea vedea cât de eficientă a fost.

aBeauty Clinique Galați- Microderabraziune cu diamante

Totul este steril!! Capătul cu diamante se va desface în fața dvs dintr-un ambalaj total steril, iar filtrul de asemenea va fi nou nouț pus în fața dvs în aparat!

Ce indicații și contraindicații după tratament sunt?

Contraindicații:

 • alergii la nichel, crom, aur
 • infecții virale, bacteriene, fungice și negi la nivelul tegumentului sau sistemice;
 • acnee activă, supurativă, rozacee
 • escoriații, eroziuni ale pielii, cancer de pielea, angioame cavernoase
 • Tratament antiacneic întrerupt acum mai puțin de 6 luni. Persoanele care folosesc Itozek, Roacutanne, Tetralysal Retinol sau dacă tocmai ai făcut peeling chimic
 • intervenții chirurgicale la nivelul feței acum mai puțin de 2 luni sau imediat după proceduri laser la nivelul feței
 • herpes simplex activ la nivelul zonei supuse intervenșiei
 • HIV
 • epilepsie

Indicații:

 • Folosirea unei creme cu SPF 50+ minim 15 zile după tratament!! Altfel vă pot apărea pete pigmentare de la soare!
 • Expunerea prelungită la soare necesită aplicarea protecției SPF 50+ din 20 în 20 de minute!

Ce avantaje are microdermabraziunea cu diamante?

 • Un ten curat și lipsit de impurități
 • O curățare profesională a tenului
 • O mai bună absorbție a produselor demarto-cosmetice
 • Un ten strălucitor și plăcut la atingere
 • Condiții de lux, intimitate și mediu relaxant.
 • Un procedeu rapid

-Info preluat de pe www.abeauty.ro

Toate aceste avantaje le-am simțit pe pielea mea…. la propiu!!

Cât durează procedura?

Între 25-40 de minute, depinde de cât de încărcat este tenul tău. La mine a durat 25 de minute.

Doare?

Absolut deloc!

Cât de des se poate face?

Pentru un ten încărcat, neîngrijit înde-ajuns acasă sau cu probleme mai mari- o dată la 2 săptămâni.

Pentru un ten mai curat, îngrijit corespunzător acasă sau mai ușor de întreținut datorită geneticii- o dată  pe lună.

După acest procedeu este recomandat tratamentul cu acid hialuronic cu molecule mici, care hidratează intens tenul, deoarece avem nevoie de hidratare. Procedeul se poate face imediat după sau la câteva zile după microdermabraziunea cu diamante.

Ce părere am eu după o ședință de microabraziune cu diamante la aBeauty Clinique Galați?

Ei bine, am avut parte de o experiență inedită de care vreau să mai am parte!

Mediu profesionist, curat. Oameni foarte amabili și profesioniști, gata să îți explice oricând și să te ajute cât de mult pot.

În timpul procedurii a fost relaxare totală. Mi-a părut rău că s-a terminat! Nu am simțit niciun disconfort și datorită vacuumului ai parte și de un oarecare masaj al feței.

La sfărșitul procedurii vei fi dată cu cremă hidratantă din plante și cu cremă SPF 50+, deoarece am spus mai sus că după această procedură, cel puțin 15 zile trebuie să te dai cu SPF 50+ din cauza faptului că tenul este mai sensibil.

La sfârșitul procedurii, tenul meu a fost mult mai luminos, mai curat și mai catifelat! Datorită vacuumului se elimină și majoritatea punctelor negre!

Tenul meu este unul curat- îl exfoliez săptămânal cu acizi de la The Ordinary, încă o dată cu mălai cu miere sau cu dischetele exfoliante de la COSRX. Ultima exfoliere a fost sâmbătă, iar procedul l-am făcut ieri, marți, la nici 3 zile. Așa a arătat filtrul meu cu impurități:

Se poate observa că deși ne îngrijim tenul corespunzător cu curățare dimineața și seara, demachiere, ape termale, creme, tonice, exfolianți, tenul nostru nu este curățat și exfoliat înde-ajuns, prin urmare avem nevoie de acest procedeul o dată la 2 sau 4 săptămâni, în funcție de ten.

Ca reacție adversă post tratament a fost o roșeață de câteva secunde, dar mi-a trecut în timpul tratamentului. Menționez că am un ten care nu este sensibil deloc!

Persoanele cu ten sensibil pot prezenta roșeață timp mai îndelungat- ore și edem- umflare.

Voi ați merge la aBeauty Clinique pentru microabraziune cu diamante?

 

 

 

 

 

Posibil să-ți placă și

8 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *